LAJME

SPORT

EKONOMI

Mosformimi i qeverisë: Paralajmërohet kolaps buxhetor, punëtorët shtetëror mund të mbesin pa paga

Paga 1200x630

Kosova mund të përballet me kolaps buxhetor në rast se nuk formohet Qeveria dhe Kuvendi nuk e miraton propozim-buxhetin për vitin 2020.

JO-QEVERITARE

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për evidentimin e rasteve të dhunës në familje

Mou md

Krijimi i bazës së të dhënave u mbështet nga zyra e UN Women në Kosovë, në kuadër të projektit regjional “Ndryshimi i mendesisë, zbatimi i normave: Eliminimi i dhunës ndaj grave – EVAW“ financuar nga Bashkimi Evropian.

SHOWBIZ