3 215

15 fotot që impresionuan botën

Secila fotografi është më e jashtëzakonshme se tjetra.

Mund të duket se realiteti është i lehtë për t’u kuptuar dhe parashikuar, por bota jonë ende ka gjëra që do na lënë pa fjalë.

Është e vështirë të besohet se nuk është vetëm shaka e dikujt apo se fotot e mëposhtme nuk janë përpunuar.