Moti shi

35 familje përmbysen si pasojë e të reshurave të mëdha në Mbretërinë e Bashkuar

Mbretëria e Bashkuar është duke u përballur me vërshime të mëdha si pasojë e motit të ligë.

Për shkak të kësaj gjendje janë shkaktuar dëme të mëdha materiale ku së paku 35 shtëpi janë përmbysur si pasojë e të reshurave të shiut.

Thuhet se reshjet e shiut mund të arrijnë në 100 mm deri të premten në mëngjes.

Udhëtarët janë përballur me rrëmujën e udhëtimit në veri të Anglisë pasi trenat janë anuluar dhe shoferët janë bllokuar nga udhëtimi për shkak të rrugëve të përmbytura. /Rajoni.info/.