Amanda cerny bio wiki net worth

Amanda: Bukuria e Internetit nuk është e vërtetë

Amanda Cerny lindi në Pittsburgh, Pennsylvania.Një aktore dhe një Youtuber, e cila është e famshme për vinet dhe skica komedi në kanalin e saj në Youtube ku me videot e saj unike dhe komike, ajo ka rreth 2.83 milion abonentë ndjekës në kanalin e saj në Youtube.

Me më shumë ndjekës në rrjete sociale, ajo është shfaqur si një nga pesë llogaritë më të shikuara në Instagram me histori në botë.

E njëjta është aktive edhe në rrjetet sociale,teksa ndan me ndjekësit e saj postime të ndryshme.

Ajo publikoi një fotografi në Instagram ku shfaqet pa grim me një mesazh mjaftë domethënës për bukurinë.

‘’Nësë ndjeheni të shëmtuar sot,vetëm dije që ‘’bukuria’’ juaj që jeni duke e krahasuar vetën në internet nuk është e vërtetë. Ky është grimi,filteri dhe fotoshopi. Silluni poshtë e lartë ose ngado dhe ne të gjithë kemi rrathë të zi poshtë syve ose pika të kafta, linja të bukura dhe të meta tjera në fytyrë. Kjo është e vërteta. Ju jeni e bukur’’.

Amanda ka vepruar si aktore në mediat tradicionale me partneritetet e kaluara duke përfshirë Millennial Films, Lakeshore, Paramount, Universal, Comedy Central dhe NBC, gjithashtu ka shkruar dhe prodhuar me më shumë se 3.000 skica komike.