56d4ffec 0990 4edf b0bc 2eea5eb55e9b

Ambasadori Kosnett pret admiralin Burke, flasin për vazhdimin e mbështetjes për FSK-në

Ambasadori Kosnett, ka mirëpritur komandantin e forcave të përbashkëta, admiralin Burke, në Prishtinë.

Ai ka ardhur në Kosovë për të diskutuar për mbështetjen e vazhdueshme të NATO-s e SHBA-së, dhënë KFOR-it, në mënyrë që të rritet bashkëpunimi në midis këtij të fundit dhe organizatave të sigurisë në Kosovë dhe mënyrat se si zhvillojnë kapacitetet e FSK-së në ruajtjen e paqes dhe në përgjigjen e dhëna për situata emergjente.

Kjo është bërë e ditur përmes faqes zyrtare të Ambasadës amerikane, në Kosovë.