Adelina

Bashkëshorti i Adelinës, jo vetëm i pasur, por edhe romantik

Adelina Tahiri është një nga personazhet publike, e cila u bë e njohur falë këngëve të saj mjaft të pëlqyera nga publiku shqiptar.

Por, para disa vitesh kur këngëtarja mori vendimin për tu martuar dhe për të krijuar familjen e saj me biznesmenin Serjozha Markov karriera në muzikë për të pati një periudhë qetësie.

Adelina Tahiri dhe bashkëshorti i saj, Serjoza Markov padyshim që janë një nga çiftet më të njohura në showbizzin shqiptar.

Më pas ajo lindi edhe një djalë të vogël i quajtur Jon dhe përsëri karierra muzikore u la në plan të dytë.

Ndërsa tani prindërit e Jonit kanë dalur bashkë në një darkë romantike, që me siguri se bashkëshorti ka përgatitur për Adelinën dhe ajo ka shpërndarë mometet e bukura të shoqëruara me shampanjë.