Kypks

Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve

Sot në Ditën Ndërkombëtare e të Zhdukurve, përkujtohen të pagjeturit duke ngritur vetëdijen për gjendjen e rëndë të të pagjeturve dhe familjeve të tyre në mbarë botën.