Getinjo

Getinjo poston foton me paratë në dollap: Shumë të mirë frangat

Edhe Getinjo është përfshirë në skandalin e madh të Loredanës dhe vjedhjes së parave.

Getinjo akuzohet se më 13 dhjetor të vitit 2017, kishte marrë 12 mijë franga nga Petra Z. Kjo dëshmohet edhe nga dokumenti i transaksionit, të cilin e disponon “20 minuten”.

Me këtë rast, vetë reperi ka reaguar, duke postuar një fotografi të disa parave në një dollap, ndërsa ai me shaka ka shkruar: “Shumë të mirë frangat”.