393

Gjakovë: Lajmëron të birin në polici, e akuzon për dhunë në familje.

Të marten në gjakovë Policia e Kosoves rreth orës 16:00 ka marrur një telefonatë nga viktima mashkull kosovar.

Viktima ka raportuar se i dyshuari është djali i tij dhe i njejti ka ushtruar dhunë psikike ndaj anëtarëve të familjes së tij.

Policia e Kosovës  ka arrestuar të dyshuarin dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.