Beqa 1521713390 3118786

Ismet Beqiri tregon se kur Isa Mustafa do të kthehet në Kosovë

Sekretari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ismet Beqiri, mbrëmë në emisionin DPT me Fidan Jupollin ka dhënë detaje për gjendjen gjendjen shëndetësore të ish kryeministrit dhe liderit të LDK’së, Isa Musafës.

Beqiri është shprehur se gjendja shëndetësore e Mustafës për momentin është stabile. Dhe se ai shumë shpejtë pritet që të kthehet në Kosovës dhe t’i vazhdojë aktivitete politike.

Beqiri thotë se zgjehdjet e brendshme në LDK do të mbahen kur t’i vije koha.

Kujtojmë se lideri aktual i LDK'se gjatë muajit janar ka shkuar për shërim në Gjermani ku po i kryen disa terapi fizikale në një qendër atje.