Cbc622bf 82f5 4e1f bcf6 0ad7d9ebf180

KQZ-ja aprovon mbi 8 mijë zarfe me fletëvotime nga diaspora

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, tha se nga 11 653 pako të supozuara me fletëvotime që i janë nënshtruar procesit të vlerësimit, janë aprovuar 8. 212 zarfe me fletëvotime.

Ndërsa shtoi se “po ashtu, shërbimi votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit të rreth 43 mijë e 500 pakove të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre, të cilat i kemi pranuar gjatë periudhës së votimit përmes postës. Ky proces verifikimi do të na ndihmojë që të japim përgjigje se sa është numri i saktë i fletëvotimeve nga jashtë vendit”.