80aaebb9 af0c 4793 a4b8 7d95a07cab7f

Nga një muaj paraburgim kundër katër të akuzuarve për shitje armësh dhe drogës

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës një muaj paraburgim kundër Z.J., B.J., V.J., A.M., të cilët akuzohen për shitje të paautorizuar të armëve, fajde, mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve.

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës një muaj paraburgim kundër Z.J., B.J., V.J., A.M., të cilët akuzohen për shitje të paautorizuar të armëve, fajde, mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve.