Grac 1

Ngacmohen motrat e nderit në manastirin e Graçanicës

Të hënën, në manastirin e Graçanicës një person i ka ngacmuar motrat e nderit, bën të ditur raporti policor.

Rasti është raportuar në polici nga një përfaqësues i manastirit të Graçanicës, i cili ka bërë të ditur se një person i cili dyshohet të jetë me të meta mentale disa herë kishte hyrë në oborrin e manastirit ku i kishte ngacmuar motrat e nderit.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i cili ka udhëzuar që të iniciohet lënda e rastit dhe të hetohet. /