585ae4e6 8fc0 4c03 a21b 03ae86aa06d4

Paralajmëron Sylë Tahirsylaj: Në fillim të javës priten vërshime në vend

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka paralajmëruar se që nga data 14 maj, do të ketë të reshura prej 30-50 mm.

Sipas parashikimeve të institutit zonat më të prekura nga vërshimet mund të jenë rrethinat e qytetit të Pejës, Junikut, Deçanit, Prizrenit, Dragashit si dhe zonat malore.

Megjithatë zyrtarë të Institutit dhe meteorologu Sylë TahirSylaj thonë se kjo gjendje nuk është e jashtëzakonshme dhe nuk ka vend për panik.