Police

Për 24 orë 27 aksidente trafiku

Sipas raportit policor mbrenda 24 orëve janë identifikuar 27 aksidente trafiku, tetë prej tyre me të lënduar dhe 19 me dëme materiale , shkruan Rajoni.info

Gjatë 24 orëve policia ka arrestuar 17 persona, dhjetë janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit.

Në raport bëhet e dituar se policia ka shqiptuar 1479 tiketa trafiku./Rajoni.info/