01befcf2 7a65 4ab1 ba00 efb69cc17d33

Përkujtohet heroi Metush Krasniqi

Metush Krasniqi është lindur në vitin 1929 në Dajkovc të Dardanës . Ai ishte një veprimtar i paepur i kauzës kombëtare dhe protagonist i politikës ilegale në Kosovë në periudhën nga mesi i viteve 50-ta e deri në frymën e fundit.Ne vitin 1986 , pas torturave serbe , nuk i përballoj plagët, dhe vdiq. 
 

Lavdi jetës dhe veprës !