So

Policja dyshohet se i vrau prindërit, vëllezërit dhe veten në Gjilan

Një tragjedi e rëndë ka ndodhur para pak minutash në rrugën “Xhevat Ajvazi” në Gjilan.

Dyshohet që një pjesëtare e Policisë së Kosovës i ka qëlluar për vdekje 4 anëtarët e familjes dhe në fund edhe veten.

Familjarët e vrarë nga policja dyshohet se janë babai i saj, nëna dhe dy vëllezërit./Rajoni.Info/