20 3

Shkrepjet e mahnitshme nga droni (FOTO)

Një studim tregoi se kur njerëzve iu kërkua të zgjidhnin midis aftësisë për të fluturuar dhe asaj për të qenë të padukshëm, shumica e njerëzve zgjodhën atë për të fluturuar.

Kjo mund të jetë për shkakun se të kesh mundësinë ta shohësh botën nga lart mund të na mahnisë në atë mënyrë që nuk e përjetojmë zakonisht.

Por, edhe pse ne nuk mund të fluturojmë, dronët tanë munden dhe sigurisht që me anë të tyre mund të marrim pamje të Tokës nga lart me këtë teknologji të përparuar.

Ne kemi përgatitur një turne për ju përmes disa fotografive të mrekullueshme të marra nga droni./KlanKosova/