D5af125a ab48 459e 8d3e 47339901e68d

Trump: Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë Ballkanin dhe botën më të sigurt

Presidenti i ShBA-ve, Donald Trump e ka vlerësuar lartë marrëveshjen për normalizimin e marrdhënieve ekonomike mes Serbisë dhe Kosovës.

Në një intervistë për “Radio Evropa e Lirë”, Trump tha se u deshë guxim i jashtëzakonshëm për të arritur këtë marrëveshje.

“Duke bërë atë, ata i kanë bërë vendet e tyre, Ballkanin dhe botën më të sigurt”, tha Trump.

 Kjo marrëveshje u nënshkrua në Shtëpinë e Bardhë.