Pemet

Pesë pemët që ngadalësojnë rënien e flokëve

Kur është fjala për flokët e holla apo rënien e tyre, shumica e meshkujve e kërkojnë ndihmën e ndërhyrjeve kirurgjike apo produkteve të ndryshme.

Article 0 16ffb529000005dc 428 634x773

Mënyra më e lehtë për t’i larguar njollat e vështira

Ju ka ndodhur të keni një bluzë apo një parë xhinse të preferuar, por pa pritur ju është derdhur kafeja, diçka me yndyrë, apo edhe të tjera njolla të vështira për tu larguar.

Levore

Hani lëvoret e këtyre frutave, kanë dyfish më shumë vlera ushqyese

Sipas ekspertëve, konsumimi I disa frutave bashkë me lëvore ndihmon shumë në përmirësimin e disa problemeve shëndetësore.

Stres

Metodat që i përdorin profesionistët për ta larguar stresin

Psikologët janë specialistët që na ndihmojnë të zgjidhim probleme, të kapërcejmë frikën dhe të qartësojmë ndjenjat tona në mënyrë që të jemi të qetë dhe të shëndetshëm.

1484732487ushtrime

Disa ushtrime kardio për njerëzit që urrejnë të vrapojnë

Të vrapuarit është një mënyrë e thjeshtë, efektive e ushtrimeve kardiovaskular që ofron përfitime të mira, nga forcimi i nyjeve tuaja e deri në përmirësimin e disponimit tuaj. Mirëpo, të gjithë e pranojnë që të vrapuarit është e vështirë. Mund të jetë e vështirë për turpin tuaj, përkatësisht, për këmbët tuaja, kyqet e këmbëve ose […]

S 6 600x360

Alarm nga mjekët: Kurrë mos e bëni këto 8 gjëra me stomakun bosh! Mund të vdisni

Vazhdimisht dëgjojmë shprehjen se ne jemi ajo çka hamë, por jo të gjithë i kushtojmë të njëjtën rëndësi ushqimit.

Heart healthy

Disa këshilla për një zemër të shëndetshme

Zemra është e ndryshueshme. Ajo dëshiron ta doni dhe të jetë e dashur, por shpesh herë mund edhe të lëndohet përgjatë rrugës.

Screenshot 4 8 780x439

Personat që shajnë shumë janë miq më të mirë

Është fakt i njohur mirë se personat me inteligjencë të lartë kanë tendenca ta shohin botën dhe gjërat përreth tyre më ndryshe.

Psychology main 1440x800 780x439

A ndikon dielli në psikikën tonë?

Me gjithë këto aktivitete elektromagnetike që na vijnë nga dielli, fushat tona elektromagnetike mund të “përzihen” goxha shumë

Ja si t i b euml ni flok euml t ka ccedil urrela p euml r 15 minuta video hd 780x439

Si t’i bëni flokët kaçurrela për 15 minuta (Video)

Flokët e çrregullt janë një trend për stinën pranverë-verë. Onde, kaçurrela, rricat janë disa forma që ju duhet t’i bëni në këtë stinë për të qenë më ‘in’.