640 0 5e15c92877e1f

4 shenjat që tregojnë që duhet të shqetësoheni për dhimbjen e mesit sepse vjen nga probleme të mëdha shëndetësore

Rrallë herë, dhimbja e mesit mund të jetë për shkak të një problemi në mushkëri.

Teshtima 850x566

Mos e ndaloni asnjëherë teshtimën

Ju ka ndodhur të gjithëve që të keni ndaluar teshtimën, ose të sforcoheni për të krijuar sa më pak zhurmë.

Screen 11.04.25 31.12.2019

Këshilla për të prekurit me diabet

Specialisti i Endokrinologjisë dhe Farmaceutike klinike, dr. Elton Bahtiri, ka dhënë disa këshilla për të sëmurët me diabet se si të kujdesen pë shëndetin në kohë festash.

Download %282%29

Si të shpëtoni nga dhimbja e kokës

Ju dhemb koka? Ju nuk keni pse të pini pilulën! Mendoni për metoda plotësisht natyrale që nuk do t’ju dëmtojnë dhe do t’ju ndihmojnë të hiqni qafe problemet që ju shqetësojnë.

Download %285%29

Si të trajtojmë gripin në kushte shtëpiake

Gripi është një përkufizim i një sëmundje akute infektive e frymëmarrjes e shkaktuar nga viruset e gripit, më e zakonshme, më e rëndësishmja dhe më e rrezikshmja prej të cilave është e ashtuquajtura gripi – Virusi i influencës së tipit A.

Images %281%29

Si të shpëtoni në mënyrë natyrale nga Herpes

Herpes labialis është një gjendje që përveç që është e dhimbshme, paraqet një problem estetik vërtet të pakëndshëm për të gjithë. Më poshtë keni disa nga metodat se si të shpetoni prej tyre në mënyrë natyrale.

Auto eksperimenti1574412154

‘Ringjallja’ e një pacienti, për këtë eksperiment po flet bota

Nga jeta në vdekje e më pas sërish në jetë. Për këtë eksperiment po flet bota. Sipas gazetës BILD, mjekët amerikanë kanë realizuar disa eksperimente të rralla mbi pacientë të plagosur rëndë.

Akull

Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çfarë ndodhë

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për të ftohur pijen tuaj. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim, Rajoni.info

38

Barnat që efekt anësor kanë shtimin e peshës

Medikamentet kanë një qëllim specifik, të kurojnë e të shërojnë një problem të caktuar shëndetësor. Megjithatë, shumë prej tyre shoqërohen me efekte anësore dhe një prej tyre është shtimi në peshë.

Femije ushqim

Një mënyre efektive për fëmijët që të ushqehen më shumë

Më poshtë, zbuloni idenë e një nënë e cila u përkushtua shumë në të ushqyerit e shëndetshëm të vajzës.