Hhahahahha

AVONET: Deputetët kanë paga dhe mëditje të mëdha, e nuk marrin pjesë në seanca

Rrjeti i OJQ-ve AVONET, si monitorues i Kuvendit të Kosovës shpreh shqetësim që deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk tregojnë përgjegjësi që të jenë prezent në seancat plenare, sot me shumë vështirësi po zhvillohen punimet e seancës së Kuvendit në mungesë të deputetëve.

Ddddddddddddddddddddd

IKD: Loja e Ministrisë së Drejtësisë me Ligjin për Prokurorin e Shtetit

Sipas IKD-së, MD ka devijuar nga kërkesa specifike e ARE-së.

Auto gap1514458208

GAP diskuton për efektet e ligjit për faljen e borxheve

<p style="margin:0in 0in 10pt"><span style="font-size:11

Kipred

Instituti KIPRED diskuton nesër për kompensimin e viktimave të krimit

Ngjarja është paralajmëruar të mbahet nesër në ora 09:45.

Komf

KOMF: Ndërprerja e procesit mësimor, dëmton interesin e fëmijëve

“Greva e mësimdhënësve pengim i procesit mësimor”.

Kuvendi i kosoves

Protestë para Kuvendit të Kosovës

Protesta po organizohet kundër izolimit të Kosovës.

Kdi

KDI: Kosova shënon progres në luftën kundër korrupsionit

Kosova lë pas Shqipërinë, Maqedoninë dhe Bosnjën në luftën kundër korrupsionit.

Auto 28235405 1692022040854631 5931308535701661153 o1519224567

#DhurojePërNanën, fushata që ju del në ndihmë grave

Kur po afrohet 8 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Gruas, tri organizata jo qeveritare në Kosovë janë bërë bashkë për të realizuar një aksion bamirësie për gratë në nevojë.

28312783 1700766139981584 1541613346 o

Të drejtat e romëve dhe ashkalive, rruga drejt Bashkimit Evropian

"E vizioni ynë më i mirë është nëse në mund t'i bëjmë romët dhe ashkalinjtë të barabartë me gjithë të tjerët në Kosovë".

Kcsf

Momenti i ri i zgjerimit në BE: Çfarë mund të përfitojë Kosova

Kjo konferencë do të mbahet të martën, me 20 shkurt, 2018 në hotelin Swiss Diamond, duke filluar nga ora 10:00.