Aksioni per nena dhe femije

Dhurohet aparati CRP në Klinikën e Neonatologjisë në Pejë

Aparati është i nevojshem për të përcaktuar nivelin e CRP-së në gjak dhe pasqyrën e gjakut te foshnjet e porsalindura.

Foto 2

“OJQ Koha” nxjerrë në publik parregullësitë e komunës së Klinës

Publikohet raporti i monitorimit

27857763 1553943448059583 4767977558059487294 n

Në Odën e Librit diskutohet rreth “Letër mbi humanizmin”

Në këtë takim do të ndahen edhe tre librat e lojës shpërblyese.

Demokracia fillon ketu

Thirrje nga rrjeti i OJQ-ve Lokale "Demokracia Fillon Këtu"

Rrjeti i OJQ-ve Lokale "Demokracia Fillon Këtu", ka lëshuar një thirrje për nominime për një anëtarë të Shoqërisë Civile për të qenë pjesë e “Komitetit për Siguri”.

Instituti gap

GAP prezanton platformën me premtimet e kryetarëve të komunave

GAP do të bëjë monitorimin dhe vlerësimin e përmbushjes së premtimeve të kryetarëve në katër vitet e ardhshme. 

1 billion risingf

"One Billion Rising" edhe këtë vit në Kosovë

Çdo 14 shkurt në gjithë botën organizohet fushata One Billion Rising duke e shprehur zemërimin, solidaritetin, vallëzimin si protestë kundër dhunës ndaj vajzave dhe grave.

Instituti demokratik i kosoves

KDI-ja u kërkon krerëve komunal rritje të transparencës

'Qeverisja transparente është një nga kriteret e rëndësishme për kualifikim për marrjen e donacioneve'.

Komuna e rahovecit

Rahoveci- Komuna më transparente në rajonin e Prizrenit

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) nxjerrë Rahovecin si komunën më transparente.

Yihr

YIHR: S’ka pajtim pa u dënuar kriminelët e nderuar viktimat e luftës

YIHR dënojn ashpër nderimin e kriminelit të luftës Haradin Bala në Parlamentin e Kosovës

Shpend ahmeti

INPO: Ahmeti po shkel ligjin

Iniciativa për Progres (INPO) ka shpreh shqetësimin për shkak të mos formimit të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi.